Låna pengar från Tryggkredit

Utrymme i din ekonomi - en extra buffert utan dolda avgifter

Trygga privatlån från Tryggkredit!

Ny kund? Ansök om ett privatlån på 50000 kr idag!

Autogiro


Med autogiro slipper du tänka på förfallodatum och borttappade fakturor. Istället dras summan automatiskt varje månad. Ansök om autogiro redan idag!

Hur fungerar autogiro?

Autogiro är kostnadsfritt och betalar dina räkningar automatiskt i tid, så länge pengarna finns tillgängligt på ditt konto.

Aktivera autogiro

Hos oss aktiverar du autogiro direkt på din internetbank. Du kan även se och hantera alla dina autogiro-medgivanden direkt på internetbanken.

Så här aktiverar du autogiro via internetbank

1. Välj "ansök om autogiro". Menyerna kan se lite olika ut, men i många fall finns det under "betalningar och överföringar".
2. Sök efter "Erik Penser Bank / Tryggkredit".
3. När du blir frågad om ett referens- eller betalarnummer, skriv in ditt ärende-id.

Sen är det klart! Ditt autogiro är aktiverat!

Behöver du hjälp?

Eftersom alla internetbanker är olika så är det inte alltid lätt att hitta rätt.
Kontakta vår kundtjänst så hjälper de dig med din ansökan.

Telefon: 08-668 20 50

Telefontider:
Mån-Fre 10.00-17.00
Lör 10.00-13.00
Sön Stängt

Det här är en högkostnadskredit

Om du inte kan betala tillbaka hela skulden riskerar du en betalnings­anmärkning. För stöd, vänd dig till budget- och skuld­rådgivningen i din kommun. Kontaktuppgifter finns på hallåkonsument.se

Kreditlimiten är . Kreditavtalet löper tills vidare. Minsta belopp att betala per månad är 0 kr, 0 % av den totala kreditlimiten. Se detaljerad återbetalningsplan


Exempel (beräknat 2024-07-01): Beräknat med antagandet om en kredit på 50 000 kr med en löptid på 85 månader, som återbetalas med 85 lika stora månadsbetalningar, blir den effektiva räntan 29.93 %, inklusive den månatliga administrationsavgiften på 25 kr och uppläggningsavgiften på 295 kr. Krediträntan, som är rörlig, är för närvarande 25.45 % per år. Månadskostnaden är 1 297 kr och totalt att betala tillbaka blir 109 721 kr.